Wie zijn wij?

Agrarische-grond.nl is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het aan- en verkopen van landbouwgrond in Nederland. Om dit ingewikkelde en tijdrovende proces iets makkelijker te maken, hebben wij een unieke werkwijze ontwikkeld waarmee we ernaar streven onze klanten van begin tot eind te ontzorgen. Meer weten? Lees dan gauw verder.

Unieke werkwijze

Onze unieke werkwijze is zoals gezegd gericht op het ontzorgen van onze klanten. Dit doen we door u gedurende het gehele aan- of verkoopproces in alles te ondersteunen. Zo regelen we het contact met de betrokken instanties en halen we informatie op over de huidige bestemmingsplannen of structuurvisies voor uw kavel. Bovendien voorzien we u altijd van eerlijk en realistisch advies. U hoeft dus niet bang te zijn dat u plotseling voor onaangename verrassingen komt te staan.

Open en eerlijk

Ons aanbod bestaat uit allerlei verschillende soorten percelen. Sommige hebben een zeer gunstige ligging ten opzichte van de economische kernzones, andere zijn juist aantrekkelijk vanwege de toekomstplannen van de lokale autoriteiten. Hoewel we er als bedrijf natuurlijk naar streven zoveel mogelijk kavels te verkopen, zullen we altijd eerlijk en open zijn. Wanneer wij van mening zijn dat een stuk grond dat u probeert te verkopen in de komende jaren nog in waarde zal toenemen, melden we dit bijvoorbeeld meteen. Tegelijkertijd blijft de uiteindelijke keuze natuurlijk wel altijd aan u. Zo kunt u het proces zorgeloos doorlopen en genieten van een prachtig eindresultaat.

Neem contact met ons op

Bent u ge├»nteresseerd in het aankopen van een van onze kavels? Of wilt u uw agrarische grond juist aan ons verkopen? Neem dan gerust eens contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar via 0297 – 75 36 29. Stuurt u liever een berichtje? Vul dan ons contactformulier in. Hopelijk tot snel!

Vraag vrijblijvend informatie aan!