Agrarische-grond.nl

Wij van Agrarische-grond.nl hebben ons gespecialiseerd in het bemiddelen in de aan- en verkoop van agrarische grond in Nederland en Belgiƫ. We zijn een jong en dynamisch bedrijf en werken vanuit ons hoofdkantoor in het Noord-Hollandse Aalsmeer. Benieuwd hoe we u kunnen helpen? Lees dan gauw verder.

Wat doen wij?

Bij Agrarische-grond.nl weten we uit ervaring dat het aan- of verkopen van agrarische grond een zeer ingewikkeld en tijdrovend proces kan zijn. Door alle complexe wet- en regelgevingen en de vele verschillende instanties die er een zegje over hebben, is het vrijwel onmogelijk niet te verdwalen in de administratieve rompslomp. Dit zorgt ervoor dat veel mensen ontmoedigd raken en dat is natuurlijk zonde. Daarom hebben wij een unieke werkwijze ontwikkeld waarmee we onze klanten gedurende het gehele aan- of verkoopproces ontzorgen. U vertelt ons waar u naar op zoek bent en wij regelen de rest. Ideaal, toch?

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Klik dan hier.

Uitstekende klantenservice

Bij Agrarische-grond.nl vinden we het belangrijk dat iedereen bij ons terecht kan voor vragen of opmerkingen. Daarom besteden we veel aandacht aan het verbeteren van onze klantenservice. Inmiddels kunt u op verschillende manieren contact met ons opnemen, waarbij we er altijd naar streven u zo snel en zorgvuldig mogelijk te helpen.

U kunt ons bereiken door te bellen naar 0297 – 75 36 29. Stuurt u liever een berichtje? Dan kunt u natuurlijk ook altijd het contactformulier op onze website invullen. Vertel ons wat u wilt weten en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. We hopen u gauw eens te spreken!

Vraag vrijblijvend informatie aan!