Waar moet ik op letten bij het investeren in een landbouwkavel? Dat is een vraag die wij vaak krijgen. Uiteraard is het antwoord voor iedereen anders. Het hangt immers af van uw plannen voor de kavel. Wilt u op de lange of korte termijn profiteren? In welke regio bent u geïnteresseerd? Hoe groot is uw budget? Allemaal dingen waar u over na moet denken. Desondanks zijn er een aantal kenmerken die altijd aantrekkelijk zijn en dit perceel in Terneuzen heeft ze allemaal. Lees dus gauw verder.

Over Terneuzen

Terneuzen is een grote Zeeuwse gemeente. Sterker nog, het is met ruim 54.000 inwoners zelfs de grootste gemeente in de provincie. En dat aantal is in de afgelopen jaren ook nog eens gestaag doorgegroeid. Om alle geïnteresseerden van een geschikte woning te voorzien, is men dan ook druk aan het plannen geslagen. En dat is nu precies wat het een interessante regio maakt voor grondbezitters.

Uitstekende bereikbaarheid

Wanneer we op de kaart inzoomen op Terneuzen, wordt al gauw duidelijk dat er qua bereikbaarheid weinig te klagen valt. Met de Belgische grens op slechts enkele minuten afstand en dus ook Antwerpen binnen handbereik, is er in ieder geval geen gebrek aan werk- en ontspanningsvoorzieningen. Daarnaast bereikt u via de Westerscheldetunnelweg binnen no-time de andere Zeeuwse schiereilanden, waardoor ook de Randstad dichterbij is dan u denkt.

Als we nog iets verder inzoomen, komen we uit bij de locatie van de hier aangeboden kavel aan de Kleine Zevenaarpolderstraat. Hoewel de grond aan de andere kant van het Kanaal Gent Terneuzen ligt, is dit een uitstekende bestemming voor eventuele nieuwbouwwijken. Dat heeft alles te maken met de grote ruimte die de omgeving biedt en het feit dat de bestaande voorzieningen via de N62 goed te bereiken zijn. Klinkt goed, toch?

Meer weten?

Kortom, hier profiteert u van een locatie met talloze mogelijkheden, goede bereikbaarheid en ambitieuze gemeentelijke plannen. Wat wilt u nog meer? Voor meer informatie over dit perceel, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Details


Prijs: €NOTK
Oppervlakte: Diverse afmetingen m2

Meest gestelde vragen

Mag ik zelf bouwen op landbouwgrond nadat de bestemming is gewijzigd?

Nee dat behoort niet tot de mogelijkheden, wel zal de waarde van de grond zeer waarschijnlijk stijgen na de bestemmingswijziging.

Wat is landbouwgrond? En wat mag ik er mee?

Landbouwgrond mag door iedereen gebruikt worden voor landbouw en tuinbouw-doeleinden. Soms is het ook toegestaan om op de grond kleine objecten zoals een blokhut te plaatsen, dat is afhankelijk van de gemeente. Voor doeleinden zoals bebouwing is landbouwgrond niet geschikt tenzij het wijzigt naar bouwgrond.

Waarom grond aankopen?

Grond is waardevast en een slimme manier om uw vermogen te spreiden. Grond is schaars en steeds meer grond krijgt een bouwbestemming, dat maakt grond soms op korte termijn en vrijwel altijd op korte termijn meer waard. Het eigendom kan niet worden vervreemd zonder uw toestemming en 100 m2 blijft 100 m2.

Kan ik landbouwgrond verpachten?

Jazeker, bij Agrarische-Grond.nl bieden wij een totaaloplossing en nemen wij graag alle zorgen uit handen. In ons netwerk hebben wij dan verschillende pachtmeesters die u kunnen ondersteunen met de administratieve last van het pachten.

Vraag vrijblijvend informatie aan!