Agrarische grond

Op deze pagina vindt u alle agrarische grond die wij te koop aanbieden. U kunt hieronder snel en eenvoudig zoeken op plaatsnaam of provincie, waarna u een duidelijk overzicht krijgt van de beschikbare percelen. Maar wat is agrarische grond nu eigenlijk? En waarom zou u uw geld hierin investeren? Wij leggen het uit.

Wat is agrarische grond?

De term agrarische grond verwijst naar onbebouwde stukken grond in Nederland die op dit moment in het bestemmingsplan nog zijn aangeduid als landbouwgrond. Hoewel deze kavels op dit moment dus nog niet gebruikt mogen worden voor woningbouw, bestaat er bij vele van hen een grote kans dat de bestemming in de (nabije) toekomst wordt gewijzigd. En dat is waarom dit zo’n interessante investeringsmogelijkheid is.

Wat zijn de voordelen?

Aangezien het inwonersaantal van Nederland alsmaar blijft stijgen en meer en meer gemeentes te maken krijgen met een dreigend woningtekort, zal men op zoek moeten gaan naar nieuwe ontwikkelingslocaties. Dit houdt ook in dat het bestemmingsplan op veel plekken gewijzigd zal moeten worden. We kunnen het ons simpelweg niet langer veroorloven om grote stukken land onbebouwd te laten. Dat is dan ook de reden dat het een goed idee is om nu te investeren in agrarische grond. Kies een perceel met een gunstige locatie in een gemeente met ambitieuze toekomstplannen op het gebied van woningbouw en profiteer op de lange of korte termijn van de resultaten. Zo simpel kan het zijn.

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij gebruiken onze unieke werkwijze om u volledig te ontzorgen bij de aan- en verkoop van agrarische grond. We helpen u bij het vinden van de ideale kavel, nemen contact op met de relevante instanties en zorgen ervoor dat u altijd precies weet waar u aan toe bent. Wat wilt u nog meer?

Vraag vrijblijvend informatie aan!