Grijp uw kans

Nu de spaarrente in Nederland langzaamaan steeds lager wordt, besluiten meer en meer mensen hun geld op een andere manier te gebruiken. Bijvoorbeeld door het te investeren. Er zijn natuurlijk talloze dingen waarin u kunt investeren, maar agrarische grond is op dit moment misschien wel een van de meest kansrijke opties. Dit heeft alles te maken met de enorme bevolkingsgroei in Nederland. Steeds meer gemeentes moeten op zoek naar onbebouwde grond om het dreigende woningtekort tegen te gaan. Wanneer u dus investeert in een kansrijk stuk grond zoals deze kavel in Wijnbergen, kan dat op de lange of korte termijn tot hele mooie resultaten leiden.

Over Wijnbergen

Het Gelderse Wijnbergen is een klein dorpje met een zeer strategische locatie in de gemeente Montferland. De regio heeft de focus in de afgelopen jaren gelegd op projecten ter verbetering van de woon- en werkgelegenheid. Zo ook in het nabijgelegen Doetinchem. Deze stad is veel aan het uitbreiden richting het zuiden en het is dan ook niet ondenkbaar dat ze in de nabije toekomst besluiten de oversteek naar de andere kant van de A18 te maken. Dat maakt dit een zeer interessant gebied voor grondbezitters.

Aantrekkelijke agrarische grond

Het hier aangeboden perceel heeft een zeer gunstige locatie. Dankzij de aansluiting op de Doetinchemseweg zijn zowel de nabijgelegen kernen als de A18 goed te bereiken. Bovendien vormt deze kavel de ideale locatie voor ruime, landelijke woningen nabij de stedelijke centra. Hoewel de grond wordt omringd door een prachtige strook natuurgebied, heeft het niet de status van stilte- of beschermingsgebied. Dit maakt het aanzienlijk makkelijker om het bestemmingsplan in de toekomst te wijzigen. Al met al biedt dit stuk grond dus talloze mogelijkheden.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze of een van onze andere kavels? Neem dan gerust eens contact met ons op!

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Eventuele opmerkingen

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring. Ook onze eigen privacyverklaring is van toepassing.

Details


Prijs: €NOTK
Oppervlakte: 500m2

Meest gestelde vragen

Mag ik zelf bouwen op landbouwgrond nadat de bestemming is gewijzigd?

Nee dat behoort niet tot de mogelijkheden, wel zal de waarde van de grond zeer waarschijnlijk stijgen na de bestemmingswijziging.

Wat is landbouwgrond? En wat mag ik er mee?

Landbouwgrond mag door iedereen gebruikt worden voor landbouw en tuinbouw-doeleinden. Soms is het ook toegestaan om op de grond kleine objecten zoals een blokhut te plaatsen, dat is afhankelijk van de gemeente. Voor doeleinden zoals bebouwing is landbouwgrond niet geschikt tenzij het wijzigt naar bouwgrond.

Waarom grond aankopen?

Grond is waardevast en een slimme manier om uw vermogen te spreiden. Grond is schaars en steeds meer grond krijgt een bouwbestemming, dat maakt grond soms op korte termijn en vrijwel altijd op korte termijn meer waard. Het eigendom kan niet worden vervreemd zonder uw toestemming en 100 m2 blijft 100 m2.

Kan ik landbouwgrond verpachten?

Jazeker, bij Agrarische-Grond.nl bieden wij een totaaloplossing en nemen wij graag alle zorgen uit handen. In ons netwerk hebben wij dan verschillende pachtmeesters die u kunnen ondersteunen met de administratieve last van het pachten.

Vraag vrijblijvend informatie aan!