Waardevaste agrarische grond

Steeds meer mensen overwegen te investeren in Nederlandse landbouwgrond. En dat is ook niet zo gek. De Nederlandse bevolking is in de afgelopen 15 jaar met bijna 6% toegenomen en deze groei zal volgens de verwachtingen nog wel even doorzetten. En dat betekent natuurlijk dat er meer huizen nodig zijn. Dit maakt dat veel gemeentes op zoek zijn naar geschikte, onbebouwde grond, zoals deze kavel in Vries.

Interessante investeringsmogelijkheid

Vries is een middelgroot dorpje in de Drentse gemeente Tynaarlo. Deze gemeente telt momenteel zo’n 33.000 inwoners en zal in de komende jaren langzaam doorgroeien. Vries heeft een soort kernfunctie in deze gemeente. Hier bevinden zich namelijk alle nodige voorzieningen, die in nabijgelegen plaatsjes grotendeels ontbreken. Bovendien zorgen de verschillende provinciale wegen die het dorp doorkruizen voor een uitstekende verbinding met zowel Groningen als Assen en laat ook het openbare vervoer weinig te wensen over. Vries is dan ook de meest logische locatie voor eventuele uitbreidingsplannen van de gemeente Tynaarlo, wat het een zeer aantrekkelijke omgeving maakt voor potentiële investeerders.

Economische kernzone Groningen-Winschoten-Assen

Naast het feit dat Vries een belangrijke rol voor de nabijgelegen dorpjes vervult, dient het ook als uitvalsbasis voor de economische kernzone Groningen-Winschoten-Assen. Deze kernzone maakt deel uit van de belangrijke Noord-Nederlandse economische structuur en trekt ondernemers vanuit alle hoeken van de wereld. Voor de mensen die hier hun brood verdienen, is een goed bereikbare landelijke woning in de buurt van deze zone zeer interessant. En dat is precies wat Vries te bieden heeft.

Interesse in deze kavel?

Bent u geïnteresseerd in deze aantrekkelijke landbouwgrond in Vries? Twijfel dan niet en neem gauw contact met ons op. Met onze unieke bemiddelingswijze helpen wij u de juiste keuze te maken, waarna we ook nog eens al het contact met de betrokken partijen voor onze rekening nemen. Wat wilt u nog meer?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Eventuele opmerkingen

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring. Ook onze eigen privacyverklaring is van toepassing.

Details


Prijs: €NOTK
Oppervlakte: 1000m2

Meest gestelde vragen

Mag ik zelf bouwen op landbouwgrond nadat de bestemming is gewijzigd?

Nee dat behoort niet tot de mogelijkheden, wel zal de waarde van de grond zeer waarschijnlijk stijgen na de bestemmingswijziging.

Wat is landbouwgrond? En wat mag ik er mee?

Landbouwgrond mag door iedereen gebruikt worden voor landbouw en tuinbouw-doeleinden. Soms is het ook toegestaan om op de grond kleine objecten zoals een blokhut te plaatsen, dat is afhankelijk van de gemeente. Voor doeleinden zoals bebouwing is landbouwgrond niet geschikt tenzij het wijzigt naar bouwgrond.

Waarom grond aankopen?

Grond is waardevast en een slimme manier om uw vermogen te spreiden. Grond is schaars en steeds meer grond krijgt een bouwbestemming, dat maakt grond soms op korte termijn en vrijwel altijd op korte termijn meer waard. Het eigendom kan niet worden vervreemd zonder uw toestemming en 100 m2 blijft 100 m2.

Kan ik landbouwgrond verpachten?

Jazeker, bij Agrarische-Grond.nl bieden wij een totaaloplossing en nemen wij graag alle zorgen uit handen. In ons netwerk hebben wij dan verschillende pachtmeesters die u kunnen ondersteunen met de administratieve last van het pachten.

Vraag vrijblijvend informatie aan!