Waardevaste investering in Groningen

Bent u op zoek naar een investering die weinig risico’s met zich meebrengt, maar toch waardevast is? Dan is het een goed idee om u te verdiepen in het aankopen van agrarische grond in Groningen. In de afgelopen jaren is het inwonersaantal van deze provincie namelijk aanzienlijk gegroeid, wat de woningvoorraad onder druk heeft gezet. Daarom zijn steeds meer gemeentes op zoek naar geschikte, onbebouwde grond om meer woon- en werkgelegenheid te creëren. Dat geldt ook voor de gemeente Leek, waar dit perceel zich bevindt.

Economische uitbreidingszone

Hoewel veel van onze percelen uiteindelijk worden omgevormd tot moderne nieuwbouwwijken, ligt er voor deze grond waarschijnlijk iets anders in het verschiet. Dit heeft alles te maken met de strategische locatie van de kavel en de ontwikkelingen die zich momenteel in de regio Groningen-Assen voordoen.

Strategische locatie

Laten we het eerst hebben over de locatie. Dit landbouwperceel, gelegen tussen de Hoofdstraat en de A7 in Leek, heeft een zeer gunstige locatie. Het is niet alleen zeer goed bereikbaar, maar grenst ook nog eens aan het internationale bedrijvenpark Westpoort. Dit industrieterrein vormt de thuisbasis van talloze verschillende soorten bedrijven. Gezien de grote populariteit van het park is het niet ondenkbaar dat het in de toekomst verder zal worden uitgebreid. Dat maakt dit een zeer interessant stuk grond.

Interessante ontwikkelingen

Naast de uitstekende locatie van deze grond, wordt de waarde nog verder verhoogd door de ambitieuze ontwikkelingsplannen van de regio Groningen-Assen. De komende tien jaar wordt namelijk alles op alles gezet om ervoor te zorgen dat de regio een schakelrol gaat vervullen tussen de belangrijkste stedelijke centra in Noordwest-Europa. Al met al zijn er dus meer dan genoeg redenen om snel te investeren in agrarische grond in deze omgeving. Laat deze kans niet aan u voorbijgaan!

Vragen?

Heeft u vragen of opmerkingen over deze kavel? Neem dan gerust contact met ons op.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Eventuele opmerkingen

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring. Ook onze eigen privacyverklaring is van toepassing.

Details


Prijs: €NOTK
Oppervlakte: Vanaf 500m2

Meest gestelde vragen

Mag ik zelf bouwen op landbouwgrond nadat de bestemming is gewijzigd?

Nee dat behoort niet tot de mogelijkheden, wel zal de waarde van de grond zeer waarschijnlijk stijgen na de bestemmingswijziging.

Wat is landbouwgrond? En wat mag ik er mee?

Landbouwgrond mag door iedereen gebruikt worden voor landbouw en tuinbouw-doeleinden. Soms is het ook toegestaan om op de grond kleine objecten zoals een blokhut te plaatsen, dat is afhankelijk van de gemeente. Voor doeleinden zoals bebouwing is landbouwgrond niet geschikt tenzij het wijzigt naar bouwgrond.

Waarom grond aankopen?

Grond is waardevast en een slimme manier om uw vermogen te spreiden. Grond is schaars en steeds meer grond krijgt een bouwbestemming, dat maakt grond soms op korte termijn en vrijwel altijd op korte termijn meer waard. Het eigendom kan niet worden vervreemd zonder uw toestemming en 100 m2 blijft 100 m2.

Kan ik landbouwgrond verpachten?

Jazeker, bij Agrarische-Grond.nl bieden wij een totaaloplossing en nemen wij graag alle zorgen uit handen. In ons netwerk hebben wij dan verschillende pachtmeesters die u kunnen ondersteunen met de administratieve last van het pachten.

Vraag vrijblijvend informatie aan!