Slim investeren in agrarische grond

Bent u op zoek naar een manier om uw geld slim en waardevast te investeren? Dan is het een goed idee u eens te verdiepen in agrarische landbouwgrond. Nederland raakt steeds voller en er is een grote behoefte aan nieuwe woningen die niet alleen betaalbaar, maar ook nog eens duurzaam zijn. Om aan deze behoefte kunnen voldoen, zullen gemeentes verspreid over het hele land op zoek moeten naar geschikte, onbebouwde grond. En dat is nu precies wat het investeren in agrarische grond zo´n goed idee maakt. Interesse? Neem dan eens kijkje bij deze interessante grond in Holten.

Uitstekende bereikbaarheid

Holten is een middelgroot dorpje met zo’n 9.500 inwoners in de provincie Overijssel. Het maakt deel uit van de gemeente Rijssen-Holten, die in de afgelopen 15 jaar een bevolkingsgroei van maar liefst 5% heeft doorgemaakt. Dit staat gelijk aan ruim 2.000 nieuwe inwoners. En dat is ook niet zo gek. Holten is namelijk met zowel de auto als het openbare vervoer uitstekend bereikbaar. De nabijheid van twee provinciale wegen, de A1 en het spoor richting Amsterdam, zorgen ervoor dat onder andere Apeldoorn, Enschede en Zwolle zeer goed bereikbaar zijn. Wat wilt u nog meer?

Lokale toekomstplannen

Om alle inwoners van de gemeente Rijssen-Holten te voorzien van een geschikte woning en genoeg werkgelegenheid, wordt er momenteel hard gewerkt aan talloze ambitieuze projecten. Naast de focus op wonen en werken, is de gemeente ook druk bezig met het vergroten van de toeristische aantrekkingskracht van de omgeving. Gezien het feit dat zowel de Holterberg als het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug in de buurt liggen, is dit zeker geen onlogische keuze. Kortom, er zijn meer dan genoeg ontwikkelingsplannen voor deze omgeving, wat het een interessante locatie maakt voor grondbezitters.

Iets voor u?

Wilt u graag meer te weten komen over dit perceel in Holten? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Eventuele opmerkingen

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring. Ook onze eigen privacyverklaring is van toepassing.

Details


Prijs: €NOTK
Oppervlakte: 2000m2

Meest gestelde vragen

Mag ik zelf bouwen op landbouwgrond nadat de bestemming is gewijzigd?

Nee dat behoort niet tot de mogelijkheden, wel zal de waarde van de grond zeer waarschijnlijk stijgen na de bestemmingswijziging.

Wat is landbouwgrond? En wat mag ik er mee?

Landbouwgrond mag door iedereen gebruikt worden voor landbouw en tuinbouw-doeleinden. Soms is het ook toegestaan om op de grond kleine objecten zoals een blokhut te plaatsen, dat is afhankelijk van de gemeente. Voor doeleinden zoals bebouwing is landbouwgrond niet geschikt tenzij het wijzigt naar bouwgrond.

Waarom grond aankopen?

Grond is waardevast en een slimme manier om uw vermogen te spreiden. Grond is schaars en steeds meer grond krijgt een bouwbestemming, dat maakt grond soms op korte termijn en vrijwel altijd op korte termijn meer waard. Het eigendom kan niet worden vervreemd zonder uw toestemming en 100 m2 blijft 100 m2.

Kan ik landbouwgrond verpachten?

Jazeker, bij Agrarische-Grond.nl bieden wij een totaaloplossing en nemen wij graag alle zorgen uit handen. In ons netwerk hebben wij dan verschillende pachtmeesters die u kunnen ondersteunen met de administratieve last van het pachten.

Vraag vrijblijvend informatie aan!