Investeren in agrarische grond

Wanneer u besluit uw geld te investeren in agrarische grond, zijn er talloze dingen om rekening mee te houden. De belangrijkste hiervan zijn locatie, werkgelegenheid en lokale toekomstplannen. Er zijn maar weinig percelen die op elk van deze punten goed scoren, maar deze kavel in Heerenveen komt hier toch wel heel dicht bij in de buurt. Interesse? Lees dan gauw verder.

Strategische locatie

Zoals gezegd ligt de hier aangeboden agrarische grond in Heerenveen. Heerenveen is een van de grote steden van Friesland met een inwonersaantal van ruim 32.000 mensen. Dit aantal groeit al jaren en zal volgens verwachtingen ook niet gauw afnemen. En dat is ook niet zo gek. Heerenveen is dankzij de A7 en de A32 namelijk zeer goed bereikbaar. Bovendien maakt het deel uit van de snelst groeiende economische kernzone van Noord-Nederland, de A7-zone. Er is dus genoeg werkgelegenheid. Daarnaast vormt deze grote stad ook nog eens een belangrijk centrum voor de omliggende dorpen, waar vaak een tekort is aan de benodigde voorzieningen. Kortom, het heeft alle aantrekkelijke eigenschappen van een goede investering.

Interessant perceel

In de provincie Friesland is er veel aandacht voor ambachtelijke producten en diensten. Er is een enorme vraag naar unieke producten en diensten en er zijn dan ook steeds meer mensen die de sprong wagen tot het starten van een eigen onderneming. Om echt succesvol te zijn, is het echter wel van belang om een goede werkomgeving te hebben. Dat is wat dit perceel kan bieden. Dankzij de uitstekende ligging langs de Polderdijk en de Weinmakker, vlak bij de A7, is het zeer goed bereikbaar. Bovendien is er meer dan genoeg ruimte voor het bouwen van ruime woningen met een aanliggend bedrijfspand. En dat is dan ook precies wat de toekomstverwachtingen zijn voor deze agrarische grond. Klinkt goed, toch?

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in deze agrarische grond in Heerenveen? Neem dan gerust eens contact met ons op voor meer informatie.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Eventuele opmerkingen

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring. Ook onze eigen privacyverklaring is van toepassing.

Details


Prijs: €NOTK
Oppervlakte: 1780m2

Meest gestelde vragen

Mag ik zelf bouwen op landbouwgrond nadat de bestemming is gewijzigd?

Nee dat behoort niet tot de mogelijkheden, wel zal de waarde van de grond zeer waarschijnlijk stijgen na de bestemmingswijziging.

Wat is landbouwgrond? En wat mag ik er mee?

Landbouwgrond mag door iedereen gebruikt worden voor landbouw en tuinbouw-doeleinden. Soms is het ook toegestaan om op de grond kleine objecten zoals een blokhut te plaatsen, dat is afhankelijk van de gemeente. Voor doeleinden zoals bebouwing is landbouwgrond niet geschikt tenzij het wijzigt naar bouwgrond.

Waarom grond aankopen?

Grond is waardevast en een slimme manier om uw vermogen te spreiden. Grond is schaars en steeds meer grond krijgt een bouwbestemming, dat maakt grond soms op korte termijn en vrijwel altijd op korte termijn meer waard. Het eigendom kan niet worden vervreemd zonder uw toestemming en 100 m2 blijft 100 m2.

Kan ik landbouwgrond verpachten?

Jazeker, bij Agrarische-Grond.nl bieden wij een totaaloplossing en nemen wij graag alle zorgen uit handen. In ons netwerk hebben wij dan verschillende pachtmeesters die u kunnen ondersteunen met de administratieve last van het pachten.

Vraag vrijblijvend informatie aan!