Investeren in agrarische grond

Bent u op zoek naar een waardevaste investering? Dan is deze agrarische grond in Haulerwijk misschien wel iets voor u. Nederland ligt vol met onbebouwde stukken landbouwgrond, die al jaren niet meer voor agrarische werkzaamheden worden gebruikt. En gezien het feit dat veel gemeentes in ons land al enkele jaren te kampen hebben met een (dreigend) woningtekort, is het niet onwaarschijnlijk dat de bestemmingsplannen van deze stukken grond uiteindelijk zullen worden gewijzigd. En dat is nu juist wat het investeren in landbouwgrond zo interessant maakt.

Aantrekkelijke grond in Haulerwijk

Ook in het Friese Haulerwijk zijn er enkele onbebouwde kavels beschikbaar. Dit middelgrote dorpje in de gestaag groeiende gemeente Ooststellingwerf heeft een zeer aantrekkelijk woonklimaat. Het dorp heeft namelijk weinig last van het schrijnende tekort aan voorzieningen, waar veel omringende plaatsen mee worstelen. De goed bereikbare basisschool, supermarkt, huisarts en sportcomplexen maken dit dan ook een zeer aantrekkelijke woonomgeving.

Naast de kwaliteit van de voorzieningen, profiteren de inwoners van Haulerwijk ook van de goede bereikbaarheid van nabijgelegen steden. Zo wordt de hier aangeboden kavel omringd door meerdere provinciale wegen en rijdt u vanaf hier via de A28 binnen no-time naar Groningen en Assen. Klinkt goed, toch?

Gemeentelijke toekomstplannen

Gezien de gunstige eigenschappen van Haulerwijk, is het ook niet zo gek dat de gemeente dit dorp heeft aangemerkt als een van de drie kernen waarin wordt ingezet op de bouw van nieuwbouwwijken. En aangezien de hier aangeboden kavel in het zuidwestelijke kwadrant van het dorp ligt, is het zeker niet onwaarschijnlijk dat deze locatie bij projectontwikkelaars in het oog zal springen. Al met al voldoet dit perceel dus aan heel veel eisen, wat het een zeer aantrekkelijke mogelijkheid maakt voor eventuele investeerders.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze Friese kavel? Neem dan gauw contact met ons op.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Eventuele opmerkingen

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring. Ook onze eigen privacyverklaring is van toepassing.

Details


Prijs: €NOTK
Oppervlakte: 1000m2

Meest gestelde vragen

Mag ik zelf bouwen op landbouwgrond nadat de bestemming is gewijzigd?

Nee dat behoort niet tot de mogelijkheden, wel zal de waarde van de grond zeer waarschijnlijk stijgen na de bestemmingswijziging.

Wat is landbouwgrond? En wat mag ik er mee?

Landbouwgrond mag door iedereen gebruikt worden voor landbouw en tuinbouw-doeleinden. Soms is het ook toegestaan om op de grond kleine objecten zoals een blokhut te plaatsen, dat is afhankelijk van de gemeente. Voor doeleinden zoals bebouwing is landbouwgrond niet geschikt tenzij het wijzigt naar bouwgrond.

Waarom grond aankopen?

Grond is waardevast en een slimme manier om uw vermogen te spreiden. Grond is schaars en steeds meer grond krijgt een bouwbestemming, dat maakt grond soms op korte termijn en vrijwel altijd op korte termijn meer waard. Het eigendom kan niet worden vervreemd zonder uw toestemming en 100 m2 blijft 100 m2.

Kan ik landbouwgrond verpachten?

Jazeker, bij Agrarische-Grond.nl bieden wij een totaaloplossing en nemen wij graag alle zorgen uit handen. In ons netwerk hebben wij dan verschillende pachtmeesters die u kunnen ondersteunen met de administratieve last van het pachten.

Vraag vrijblijvend informatie aan!