Ten oosten van de stad Maastricht ligt de plaats Heer. Vroeger vormde Heer samen met Scharn twee zelfstandige dorpen maar deze zijn in de jaren ’70 opgenomen door de stad Maastricht. Tegenwoordig valt het dorp Heer dan ook onder de gemeente Maastricht. Agrarisch Grond biedt nu twee kavels goed gelegen grond in Heer aan. De kavels zijn zo’n 2870 m2 en 250 m2 groot en liggen ten oosten van het dorp nabij de Locotuinen. Deze locatie grenst aan de bebouwde dorpskern en is daarmee dus erg gunstig gelegen.

Waarom is deze grond goed gelegen?

De grond is ten eerste zeer gunstig gelegen omdat deze grenst aan de bestaande bebouwing in Heer. Bij een eventuele bestemmingswijziging van deze grond naar wonen, zijn de percelen daarom eenvoudig aan te sluiten op de reeds bestaande infrastructuur. Daarnaast is de ligging ten opzichte van Maastricht ook erg gunstig. Wanneer u door Heer loopt heeft u niet door in de buurt van een grote stad te wonen. Heer is heerlijk landelijk en rustig gelegen en daarom ideaal voor mensen die dicht bij een stedelijk centrum maar ook landelijk willen wonen.

Het groot tekort aan woningen daarbij opgeteld in Nederland en de plannen voor extra woonhuizen in de gemeente maken deze goed gelegen grond een kanshebber voor een mooi rendement in de toekomst.

Waarom grond kopen via Agrarische Grond?

Agrarische Grond is al een aantal jaar de specialist bij de aan- en verkoop van landbouwgrond in heel Nederland. Aan de hand van onze opgebouwde expertise helpen wij jaarlijks een groot en divers aantal klanten bij de aan- en verkoop van hun agrarische percelen. Doordat wij samenwerken met door ons vertrouwde vaste partijen, zoals makelaars en notarissen, bent u er van verzekerd dat de aan- of verkoop van uw grond in goede handen is.

Wilt u meer informatie over onze werkwijze of heeft u interesse gekregen in deze goed gelegen grond in Heer? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Eventuele opmerkingen

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring. Ook onze eigen privacyverklaring is van toepassing.

Details


Prijs: €NOTK
Oppervlakte: 3120m2

Meest gestelde vragen

Mag ik zelf bouwen op landbouwgrond nadat de bestemming is gewijzigd?

Nee dat behoort niet tot de mogelijkheden, wel zal de waarde van de grond zeer waarschijnlijk stijgen na de bestemmingswijziging.

Wat is landbouwgrond? En wat mag ik er mee?

Landbouwgrond mag door iedereen gebruikt worden voor landbouw en tuinbouw-doeleinden. Soms is het ook toegestaan om op de grond kleine objecten zoals een blokhut te plaatsen, dat is afhankelijk van de gemeente. Voor doeleinden zoals bebouwing is landbouwgrond niet geschikt tenzij het wijzigt naar bouwgrond.

Waarom grond aankopen?

Grond is waardevast en een slimme manier om uw vermogen te spreiden. Grond is schaars en steeds meer grond krijgt een bouwbestemming, dat maakt grond soms op korte termijn en vrijwel altijd op korte termijn meer waard. Het eigendom kan niet worden vervreemd zonder uw toestemming en 100 m2 blijft 100 m2.

Kan ik landbouwgrond verpachten?

Jazeker, bij Agrarische-Grond.nl bieden wij een totaaloplossing en nemen wij graag alle zorgen uit handen. In ons netwerk hebben wij dan verschillende pachtmeesters die u kunnen ondersteunen met de administratieve last van het pachten.

Vraag vrijblijvend informatie aan!