Grijp nu uw kans

Nederland wordt steeds voller. Alleen al in de afgelopen vijf jaar is ons inwonersaantal met bijna een half miljoen gestegen. En dat heeft gevolgen voor de woningvoorraad. Meer en meer gemeentes krijgen te maken met een dreigend woningtekort en zij zijn dan ook hard op zoek naar geschikte grond om nieuwe woningen op te bouwen. Daar kunt u van profiteren. Wij helpen u een kavel te vinden die voldoet aan al uw eisen: gunstige locatie, goed toekomstperspectief en een aantrekkelijke prijs. Dit perceel in het Drentse Annen komt hier aardig bij in de buurt. Interesse? Lees dan gauw verder.

Aantrekkelijke woonomgeving

Annen is een klein dorpje met zo´n 3.500 inwoners in de gemeente Aa en Hunze. In deze rustige, landelijke omgeving kan men nog steeds ouderwets genieten van de natuur. Er zijn meer dan genoeg voorzieningen en dankzij de nabijgelegen N34 zijn de omringende stedelijke centra prima te bereiken. Zo bent u vanaf dit perceel bijvoorbeeld binnen een half uurtje in Groningen, Assen of Emmen en zelfs de Duitse grens ligt binnen handbereik.

Natuurrijke uitvalsbasis

Veel dorpen in deze regio is dienen als uitvalsbasis voor het nabijgelegen economische centrum, de A7-zone. Deze kernzone speelt een belangrijke rol in de handelsrelatie tussen de Randstad en Noordoost-Europese landen. De A7-zone voorziet talloze Groningers en Drentenaren van werkgelegenheid, maar veel van hen wonen zelf liever niet in de grote stad. Ze geven de voorkeur aan een ruime, landelijke woning in de buurt van de stedelijke centra. Dat maakt Annen dan ook de perfecte uitvalsbasis. Steeds meer mensen trekken deze kant op en hier zal de woningvoorraad op moeten worden aangepast. Gezien het feit dat de hier aangeboden kavel al omringd is door woonwijken, is het niet onwaarschijnlijk dat deze grond in de toekomst aangemerkt zal worden als nieuwe ontwikkelingslocatie. Wees er dus snel bij!

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze agrarische grond in Annen? Neem dan contact met ons op!

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Eventuele opmerkingen

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring. Ook onze eigen privacyverklaring is van toepassing.

Details


Prijs: €NOTK
Oppervlakte: 7500m2

Meest gestelde vragen

Mag ik zelf bouwen op landbouwgrond nadat de bestemming is gewijzigd?

Nee dat behoort niet tot de mogelijkheden, wel zal de waarde van de grond zeer waarschijnlijk stijgen na de bestemmingswijziging.

Wat is landbouwgrond? En wat mag ik er mee?

Landbouwgrond mag door iedereen gebruikt worden voor landbouw en tuinbouw-doeleinden. Soms is het ook toegestaan om op de grond kleine objecten zoals een blokhut te plaatsen, dat is afhankelijk van de gemeente. Voor doeleinden zoals bebouwing is landbouwgrond niet geschikt tenzij het wijzigt naar bouwgrond.

Waarom grond aankopen?

Grond is waardevast en een slimme manier om uw vermogen te spreiden. Grond is schaars en steeds meer grond krijgt een bouwbestemming, dat maakt grond soms op korte termijn en vrijwel altijd op korte termijn meer waard. Het eigendom kan niet worden vervreemd zonder uw toestemming en 100 m2 blijft 100 m2.

Kan ik landbouwgrond verpachten?

Jazeker, bij Agrarische-Grond.nl bieden wij een totaaloplossing en nemen wij graag alle zorgen uit handen. In ons netwerk hebben wij dan verschillende pachtmeesters die u kunnen ondersteunen met de administratieve last van het pachten.

Vraag vrijblijvend informatie aan!